News

För att följa upp de senaste årens försäljningssuccéer lanserar Dig/Get Raw nu ytterligare två crumbles – No-Bake Apple Crumble och No-Bake Banana M*lk Chocolate Crumble. Precis som med resten av sortimentet har de nya produkterna fokus på ett fåtal naturliga och ekologiska ingredienser, samt är veganska, glutenfria och helt utan raffinerat socker.
Continue reading
Det svenska snacksföretaget Dig/Get Raw slog omsättningen från rekordåret 2019 och ökar sina intäkter med 5% för helåret 2020 – från 14,8 MSEK till 15,6 MSEK. Målsättningarna för 2021 är ambitiösa och kommer bestå av utökade listningar inom dagligvaruhandeln, ett antal nya produkter, samt en fortsatt digital satsning.
Continue reading
För att följa upp förra sommarens succé med Swedish Chocolate Ball, lanserar Dig/Get Raw nu ytterligare två bollar under sitt varumärke Dig. Swedish Cinnamon Bun Ball och Lemon Cake Ball som de nya bollarna heter, har precis som sin föregångare ett fokus på att enbart innehålla ett fåtal naturliga, ekologiska ingredienser. Självklart är produkterna även veganska, glutenfria och helt utan raffinerat socker.
Continue reading