Snacksföretaget Dig/Get Raw utökar sitt sortiment med två nya crumbles!

Snacksföretaget Dig/Get Raw utökar sitt sortiment med två nya crumbles! - Dig/Get Raw
För att följa upp de senaste årens försäljningssuccéer lanserar Dig/Get Raw nu ytterligare två crumbles – No-Bake Apple Crumble och No-Bake Banana M*lk Chocolate Crumble. Precis som med resten av sortimentet har de nya produkterna fokus på ett fåtal naturliga och ekologiska ingredienser, samt är veganska, glutenfria och helt utan raffinerat socker.
 
“Förra året lanserade vi vår tredje crumble som snabbt blev en framgång. Nu ett år senare kände vi att det var dags igen – fast med två nyheter i stället för en. Vi har under årets gång fått otroligt värdefull feedback från våra lojala fans, detta tillsammans med annan värdefull data har resulterat i de här smakkombinationerna som vi verkligen tror kommer bli uppskattade. Utöver nya smaker kommer detta även innebära startskottet för en uppdaterad förpackningsdesign. Precis som med bollarna som vi lanserade i somras, kommer fokus ligga på transparens, där vi har valt att skriva ut alla ingredienser på framsidan av förpackningen”, säger grundare och VD Carolina von Rosen.
 
De nya smakerna har precis som förra årets nyheter dels valts för att de är klassiska, men också för att konsumenten efterfrågat ytterligare smakalternativ till en redan älskad produktlinje. Internationellt ser man även ett stort intresse för denna typen av smaker, vilket går i linje med bolagets fortsatta expansion.
 
No-Bake Apple Crumble är framtagen för att smaka som en klassisk äppelpaj, innehållande en underbar blandning av bland annat äpple, kanel och cashewsmör. No-Bake Banana M*lk Chocolate Crumble innehåller en utsökt kombination av vegansk ljus choklad, banan och cashewsmör. Precis som i bolagets andra snacks, så är chokladen egenutvecklad och framtagen tillsammans med bolagets producent.
 
No-Bake Apple Crumble och No-Bake Banana M*lk Chocolate Crumble kommer lanseras den 8 mars 2021. Från start kommer de finnas tillgängliga att köpa online från bland annat Apotea och Meds. Produkterna har ett rekommenderat utpris på 19 kr styck.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published