Snacksföretaget Dig/Get Raw lanserar egen webbshop för svenska marknaden

Snacksföretaget Dig/Get Raw lanserar egen webbshop för svenska marknaden - Dig/Get Raw

Dig/Get Raw tar nu nästa steg i sin digitalisering och lanserar en ny hemsida, med egen webbshop på en helt ny adress – digsnacks.com. Tanken med den nya sajten är att man ska komma närmare sina lojala fans, men också sänka tröskeln för den som är nyfiken på att prova på.

– Vi har under en längre tid utvärderat möjligheten med att påbörja försäljning av våra snacks via egen e-handel. I och med att fler och fler konsumenter har börjat handla via nätet det senaste året så tyckte vi att nu var det perfekta tillfället, säger grundare och VD Carolina von Rosen.

Den nya sajten kommer, förutom att erbjuda hela det nuvarande sortimentet, även erbjuda två helt nya mixlådor – No-Bake Crumble Mix Box och Ball Mix Box. Tanken är att erbjuda nyfikna konsumenter som aldrig testat produkterna innan ett enkelt sätt att kunna närma sig sortimentet för första gången .

Till en början kommer det enbart gå att beställa hem snacks om man bor i Sverige. Den långsiktiga visionen är dock att vem som helst i världen ska kunna beställa hem lådor av sina favoritsnacks.

I linje med bolagets nyligen uppsatta miljömål kommer alla leveranser skickas med klimatkompenserade eller fossilfria transporter för att bidra till en klimatsmart omställning. Samtliga beställningar levereras fraktfritt för konsumenten.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published