Svenska snacksföretaget Dig/Get Raw utökar sitt sortiment med två nya bollar!

Svenska snacksföretaget Dig/Get Raw utökar sitt sortiment med två nya bollar! - Dig/Get Raw
För att följa upp förra sommarens succé med Swedish Chocolate Ball, lanserar Dig/Get Raw nu ytterligare två bollar under sitt varumärke Dig. Swedish Cinnamon Bun Ball och Lemon Cake Ball som de nya bollarna heter, har precis som sin föregångare ett fokus på att enbart innehålla ett fåtal naturliga, ekologiska ingredienser. Självklart är produkterna även veganska, glutenfria och helt utan raffinerat socker.

“Det har varit en lång väntan, men äntligen får vi nu en trio av bollar när vi utökar vårt sortiment under varumärket Dig. Chokladbollen som släpptes förra året har varit ensam under Dig, och nu hoppas vi på att nytillskotten gör att kännedomen kring vårt nyaste varumärke ökar. Förutom att lansera två nya smaker, så har vi även valt att designa om förpackningarna för samtliga produkter inom Dig, vilket även kommer vara startskottet för en ny visuell identitet för oss,” säger grundare och VD Carolina von Rosen.

Smakerna har valts dels för att de är klassiska, men också för att det finns en lucka på marknaden som idag inte erbjuder ett nyttigare fika-alternativ med dessa smaker.. Även utomlands finns det intresse för denna typen av produkter, vilket rimmar väl med bolagets kommande lansering på Amazon i Tyskland.

Swedish Cinnamon Bun Ball är framtagen för att efterlikna den innersta delen av en kanelbulle, medan Lemon Cake Ball ska kännas som en explosion av citron efter varje tugga. De båda produkterna är gjorda på en bas av mandelsmör och glutenfri havre, samt sötade med kokosnektar.

Swedish Cinnamon Bun Ball och Lemon Cake Ball kommer lanseras den 24 augusti 2020. De kommer finnas tillgängliga att köpa på bland annat Cajsa Warg,, Apotea och Meds. Produkterna har ett rekommenderat pris på 17 kr styck.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published