Svenska Dig/Get Raw utökar sitt sortiment med en tredje smulpaj!

Svenska Dig/Get Raw utökar sitt sortiment med en tredje smulpaj! - Dig/Get Raw
För att kickstarta det nya året och fortsätta sin resa mot att göra snacksindustrin nyttigare lanserar nu Dig/Get Raw ett nytillskott till den älskade smulpajsduon – No-Bake White Chocolate Blueberry Crumble. Den nya smulpajen är, som sina föregångare No-Bake Chocolate Crumble och No-Bake Raspberry Crumble, tillverkad på mindre än tio ingredienser och innehåller självklart inget skräp!
“Sedan vi lanserade de två första smulpajerna har vi fått extremt positiv respons från våra kunder. De älskar att ha ett nyttigare fikaalternativ som de kan njuta av med gott samvete. Vi kunde inte låta bli att ta fram ytterligare en smulpaj – den här gången med den magiska smakkombinationen vit choklad och blåbär,” säger grundare och VD Carolina von Rosen.
 
Precis som Dig/Get Raws övriga sortiment är No-Bake White Chocolate Blueberry Crumble gjord på enkla, ekologiska ingredienser helt utan tillsatser, något som gör produkterna unika på både den svenska och den globala marknaden. Produkten innehåller bland annat 35% havre och 30% cashewsmör som mättar och ger långvarig energi. Den är sötad med kokosnektar och kokossocker – ett alternativ till raffinerat socker med lågt GI.
 
No-Bake White Chocolate Blueberry Crumble lanseras 24 januari 2020 och kommer finnas tillgänglig att köpa på bland annat Urban Deli, Apotea, Meds och ombord på alla SAS flighter globalt. Produkten har ett rekommenderat pris på 21 kr.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published